1. blackfriday
  2. Melitta Single 5 Therm + Thermobeker

Melitta Single 5 Therm + Thermobeker Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Melitta Single 5 Therm + Thermobeker 85167100. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Melitta Single 5 Therm + Thermobeker. 

Specificaties Melitta Single 5 Therm + Thermobeker
MerkMelitta
Fabrikantcode85167100

Over Melitta 85167100

Met de Melitta Single 5 Therm + Thermobeker kun je nu je verse koffie meenemen naar je werk of studie. Dit handige koffiezetapparaat heeft een meegeleverde thermosbeker waarin je direct je koffie kunt zetten. Sluit de thermosbeker af en stop hem in je tas, en je bent klaar om te gaan! Maar als je in het weekend wat meer tijd hebt, kun je ook de thermoskan gebruiken. Hiermee zet je in één keer koffie voor ongeveer 5 koppen. En het beste van alles is dat de thermoskan ervoor zorgt dat je koffie langer warm blijft, zodat je gemakkelijk nog een tweede kopje kunt inschenken. Naast het praktische aspect is de Melitta Single 5 Therm + Thermobeker ook nog eens erg handig in gebruik. Dankzij de druppelstop hoef je je geen zorgen te maken over het koffiezetapparaat dat doordruppelt wanneer je de kan eronder vandaan haalt. Zo blijft je aanrecht altijd netjes en schoon. Of je nu thuis bent of onderweg, met dit koffiezetapparaat kun je altijd genieten van een heerlijk kopje koffie. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog de Melitta Single 5 Therm + Thermobeker in huis en geniet van jouw favoriete koffie, waar je ook bent!

Pluspunten
  • De koffie blijft langer warm in de thermoskan en je kunt de kan gemakkelijk meenemen naar de ontbijttafel. Je kunt ook koffie zetten in de afzonderlijke thermosbeker die je vervolgens gemakkelijk kunt meenemen voor onderweg. De druppelstop voorkomt nadruppelen wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt.

Minpunten
  • Met een waterreservoir van 0,65 liter kan je tot wel 5 kopjes koffie tegelijk zetten. Het waterreservoir kan niet worden verwijderd, waardoor het bijvullen minder eenvoudig is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Melitta Single 5 Therm + Thermobeker

Bekijk of de Melitta Single 5 Therm + Thermobeker mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Melitta 85167100, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!