1. blackfriday
 2. Melitta Look IV Therm Timer Wit

Melitta Look IV Therm Timer Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Melitta Look IV Therm Timer Wit 6738037. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Melitta Look IV Therm Timer Wit. 

Specificaties Melitta Look IV Therm Timer Wit
MerkMelitta
Fabrikantcode6738037

Over Melitta 6738037

De Melitta Look IV Therm Timer Wit zorgt ervoor dat je altijd een verse kop koffie hebt op het moment dat jij dat wilt. Je hebt nu de mogelijkheid om echt de tijd te nemen voor jouw koffiemoment. Met het handige led-display stel je eenvoudig de timerfunctie in, waardoor het apparaat automatisch inschakelt op het door jou gekozen tijdstip. Maar dat is nog niet alles, want met de unieke AromaSelector kun je zelf de smaak van je koffie bepalen. Of je nu zin hebt in een krachtige bak koffie of liever geniet van een mild kopje, met één draai aan de knop is het geregeld. En het beste van alles is dat de smaak van je koffie altijd vol blijft, zonder dat je de hoeveelheid water en koffie hoeft aan te passen. De kan van de Melitta Look IV Therm Timer Wit is voorzien van dubbele wanden, waardoor hij extra stevig en schokbestendig is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat hij snel breekt. Maar dat is nog niet alles, want deze slimme koffiemachine heeft ook een handige functie om je te herinneren wanneer het tijd is om te ontkalken. Zodra het CALC lampje gaat branden, weet je dat het tijd is voor een ontkalkingsbeurt. En als je klaar bent met genieten van je heerlijke kopje koffie, schakelt de machine zichzelf automatisch uit. Zo bespaar je energie en hoef je niet steeds te controleren of je de koffiemachine wel hebt uitgeschakeld. Met de Melitta Look IV.

Pluspunten
 • 1

  .

  Stel de timer in om te bepalen wanneer de koffie voor jou klaar staat. 2

  .

  Zet een pot koffie volgens jouw eigen smaak met de instelbare koffiesterkte. 3

  .

  De koffie blijft langer warm in de thermoskan en je kunt de kan gemakkelijk meenemen naar de ontbijttafel.

Minpunten
 • Je kunt het waterreservoir niet eruit halen, waardoor je het minder eenvoudig kunt bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Melitta Look IV Therm Timer Wit

Bekijk of de Melitta Look IV Therm Timer Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Melitta 6738037, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!