1. blackfriday
 2. Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart

Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart 6761412. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart. 

Specificaties Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart
MerkMelitta
Fabrikantcode6761412

Over Melitta 6761412

Met de Melitta Barista T Smart Zwart heb jij de controle over je koffiebereiding, rechtstreeks vanaf je tablet of smartphone. Je kunt comfortabel vanuit je favoriete stoel je eigen koffierecepten samenstellen en opslaan onder je persoonlijke profiel. En dat niet alleen voor jezelf, maar ook voor drie andere personen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dankzij het dubbele bonenreservoir kun je eenvoudig wisselen tussen twee verschillende koffiesmaken. Vul de ene helft met een krachtige, kruidige boon voor een intense espresso, en de andere helft met een koffieboon die perfect geschikt is voor het bereiden van heerlijke melkspecialiteiten. Heb je gasten over de vloer? Met slechts één druk op de knop zet je moeiteloos een smaakvolle cappuccino of een verleidelijke latte macchiato. Voor de liefhebbers van decafé biedt de Melitta Barista T Smart Zwart ook een handige oplossing. Het vakje voor gemalen koffie stelt je in staat om te genieten van een heerlijke decafé koffie, zonder concessies te doen aan de smaak. Deze geavanceerde koffiemachine combineert gebruiksgemak met een modern design en zorgt ervoor dat jij altijd kunt genieten van een perfect kopje koffie, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
 • 1

  .

  Deze volautomatische koffiemachine produceert met 65,5 decibel veel minder geluid dan andere. 2

  .

  Met slechts één druk op de knop bereid je niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten. 3

  .

  Door het dubbele bonenreservoir kun je eenvoudig wisselen tussen 2 verschillende koffiesmaken.

Minpunten
 • De onderhoudswerkzaamheden vergen meer inspanning in vergelijking met andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart

Bekijk of de Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Melitta 6761412, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!