1. blackfriday
  2. Melitta Epos 1024-01 Zilver

Melitta Epos 1024-01 Zilver Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Melitta Epos 1024-01 Zilver 6763290. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Melitta Epos 1024-01 Zilver. 

Specificaties Melitta Epos 1024-01 Zilver
MerkMelitta
Fabrikantcode6763290

Over Melitta 6763290

Met de Melitta Epos 1024-01 Zilver geniet je elke ochtend van een verse, aromatische kop koffie. Deze unieke koffiemachine combineert een geïntegreerde koffiemolen met een pour over systeem, waardoor het lijkt alsof je de koffie met de hand zet. Maar in werkelijkheid hoef je alleen maar op een knop te drukken! De Melitta Epos 1024-01 Zilver is voorzien van een innovatieve wateruitloop die 360 graden kan roteren. Hierdoor wordt de gemalen koffie op een bijzondere manier bevochtigd, waardoor het resultaat bijna identiek is aan het handmatig zetten van koffie. Daarnaast heb je volledige controle over de maalgraad en de sterkte van de koffie, dankzij de 3 verschillende standen. Zo kun je elke keer weer de perfecte kop koffie zetten, precies naar jouw smaak. Een speciale feature van de Melitta Epos 1024-01 Zilver is de voorzetstand, ook wel bekend als blooming. Hierbij wordt de koffie eerst voorzichtig bevochtigd voordat het water verder over de gemalen koffie wordt gegoten. Dit zorgt voor een optimale extractie van de smaken en aroma's, waardoor je kunt genieten van een koffie met een ongeëvenaarde smaakbeleving. Kortom, met de Melitta Epos 1024-01 Zilver haal je een koffiemachine in huis die niet alleen zorgt voor een heerlijke kop koffie, maar ook nog eens.

Pluspunten
  • Met de bijgevoegde koffiemolen kun je koffie zetten met versgemalen koffiebonen. Met de instelbare koffiesterkte zet je koffie naar jouw eigen smaak. Het waterreservoir kan eenvoudig worden bijgevuld onder de kraan omdat het afneembaar is.

Minpunten
  • De koffie staat niet voor je klaar op het door jou gewenste tijdstip als er geen timer is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Melitta Epos 1024-01 Zilver

Bekijk of de Melitta Epos 1024-01 Zilver mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Melitta 6763290, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!