1. blackfriday
  2. Melitta Easy Timer Zwart

Melitta Easy Timer Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Melitta Easy Timer Zwart 6758193. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Melitta Easy Timer Zwart. 

Specificaties Melitta Easy Timer Zwart
MerkMelitta
Fabrikantcode6758193

Over Melitta 6758193

Met de Melitta Easy Timer Zwart hoef je je nooit meer zorgen te maken over een gebrek aan heerlijke koffie in de ochtend. Dankzij de handige timer kun je ervoor zorgen dat er elke ochtend een vers gezette pot koffie klaar staat, precies op het moment dat jij wilt. Of het nu een vroege ochtend is waarop je extra energie nodig hebt, of een rustige weekendochtend waarop je wilt genieten van een langzaam kopje koffie, met de Easy Timer kun je het allemaal regelen. Niet alleen kun je de timer instellen, maar deze koffiemachine heeft ook een handige warmhoudstand. Dus zelfs als je partner, vader of vriendin wat later opstaat dan jij, blijft de koffie nog steeds 30 minuten lang op de perfecte temperatuur. Met een capaciteit van maximaal 10 kopjes kun je in één keer genoeg koffie zetten voor het hele gezin of voor wanneer je gasten ontvangt. En dankzij de handige druppelstop hoef je je geen zorgen te maken over nadruppelende koffie wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt. Met de Melitta Easy Timer Zwart ben je verzekerd van een heerlijke kop koffie, precies zoals jij het wilt, elke ochtend weer.

Pluspunten
  • Met behulp van de timer kan je instellen wanneer de koffie voor je gereed staat. Gedurende 30 minuten houdt het warmhoudrooster de koffie op de juiste temperatuur. Door middel van het waterreservoir met kopsaanduiding kan je eenvoudig bepalen voor hoeveel personen je koffie zet.

Minpunten
  • Het waterreservoir kan niet verwijderd worden, waardoor het bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Melitta Easy Timer Zwart

Bekijk of de Melitta Easy Timer Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Melitta 6758193, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!