1. blackfriday
  2. Melitta Caffeo Solo Silver Stripes

Melitta Caffeo Solo Silver Stripes Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Melitta Caffeo Solo Silver Stripes 6696283. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Melitta Caffeo Solo Silver Stripes. 

Specificaties Melitta Caffeo Solo Silver Stripes
MerkMelitta
Fabrikantcode6696283

Over Melitta 6696283

De compacte Melitta Caffeo Solo Silver Stripes neemt weinig ruimte in beslag op jouw keukenblad dankzij zijn slanke formaat. Deze koffiemachine is perfect wanneer je visite over de vloer hebt, want je kunt in één keer 2 koppen koffie bereiden. Daarnaast kun je de temperatuur, sterkte en hoeveelheid koffie naar jouw smaak instellen. Dit kun je eenvoudig doen met behulp van de grote draaiknop en het LCD-display. Om ervoor te zorgen dat de koffieuitloop altijd perfect aansluit op de grootte van jouw kop, is deze verstelbaar in hoogte. Zo kun je zonder moeite de koffie in jouw favoriete mok schenken. Met de Melitta Caffeo Solo Silver Stripes kun je genieten van koffie met een volle smaak. Dankzij de voorbesprenkeling van de koffie komen de aroma's namelijk beter vrij. Daarnaast is het reinigen en ontkalken van de koffiemachine een fluitje van een cent dankzij het automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma. Zo blijft jouw koffiemachine altijd in goede conditie en kun je blijven genieten van heerlijke koffie.

Pluspunten
  • Dankzij het slanke formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere volautomaten. Pas de sterkte en hoeveelheid aan naar jouw smaak voor een kop koffie.

Minpunten
  • Met deze koffiemachine kan je geen melkspecialiteiten maken. Bij veelvuldig gebruik moet je het waterreservoir van 1,2 liter vaak bijvullen. Zonder een vakje voor gemalen koffie zet je niet gemakkelijk een kopje decafé tussendoor.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Melitta Caffeo Solo Silver Stripes

Bekijk of de Melitta Caffeo Solo Silver Stripes mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Melitta 6696283, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!