1. blackfriday
  2. Melitta Aromafresh 1021-01

Melitta Aromafresh 1021-01 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Melitta Aromafresh 1021-01 6760642. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Melitta Aromafresh 1021-01. 

Specificaties Melitta Aromafresh 1021-01
MerkMelitta
Fabrikantcode6760642

Over Melitta 6760642

De Melitta Aromafresh 1021-01 is de perfecte koffiemachine voor de echte koffieliefhebber. Met zijn ingebouwde molen en instelbare maalgraad heb je altijd de perfecte maling voor jouw kopje filterkoffie. Of je nu van een fijne of grove maling houdt, met deze machine kan je het helemaal naar jouw smaak instellen. Maar dat is nog niet alles! Deze koffiemachine biedt ook de mogelijkheid om de sterkte van je koffie aan te passen. Kies tussen mild, medium of sterk en geniet van de perfecte kop koffie die helemaal past bij jouw voorkeur. Met de handige timerfunctie en het LCD-display kan je de machine zelfs instellen om op een door jou gekozen tijdstip koffie te zetten. Zo kan je 's ochtends wakker worden met de heerlijke geur van vers gezette koffie. Daarnaast is de Melitta Aromafresh 1021-01 ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Het transparante waterreservoir maakt het gemakkelijk om de gewenste hoeveelheid water toe te voegen, terwijl de waterpeilaanduiding ervoor zorgt dat je altijd de juiste hoeveelheid gebruikt. En als je koffie eenmaal is gezet, kan je ervan genieten terwijl deze op temperatuur wordt gehouden. Met de keuze uit 20, 40 of 60 minuten warmhoudfunctie heb je altijd warme koffie wanneer je dat wilt. En dankzij de 3-in-één bescherming tegen kalkaanslag kan je.

Pluspunten
  • Met de inbegrepen koffiemolen zet je koffie met versgemalen koffiebonen. Met de aanpasbare koffiesterkte zet je koffie op jouw persoonlijke smaak. De schoonmaakindicator geeft je een signaal wanneer hij ontkalkt moet worden.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet verwijderen, waardoor het bijvullen minder eenvoudig is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Melitta Aromafresh 1021-01

Bekijk of de Melitta Aromafresh 1021-01 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Melitta 6760642, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!