1. blackfriday
  2. Melitta Aromaboy Zwart

Melitta Aromaboy Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Melitta Aromaboy Zwart 6707286. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Melitta Aromaboy Zwart. 

Specificaties Melitta Aromaboy Zwart
MerkMelitta
Fabrikantcode6707286

Over Melitta 6707286

De Melitta Aromaboy Zwart is niet zomaar een koffiemachine. Het is de perfecte metgezel voor een heerlijk kopje filterkoffie, waar je ook bent. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in elke keuken en is hij ideaal voor eenpersoonshuishoudens of om mee te nemen op reis. Dit filter koffiezetapparaat heeft een transparant waterreservoir met een duidelijke schaalverdeling, zodat je altijd de juiste hoeveelheid water gebruikt voor één of twee kopjes koffie. Het zetten van koffie is eenvoudig en snel, en na gebruik kun je de filterhouder en de glazen kan gemakkelijk in de vaatwasser reinigen. Een handige functie van de Melitta Aromaboy Zwart is de Auto-Off-functie. Deze zorgt ervoor dat de machine zichzelf na 30 minuten uitschakelt, waardoor je energie bespaart en je geen zorgen hoeft te maken of je de machine wel hebt uitgeschakeld. En als je het snoer te lang vindt, kun je het eenvoudig opbergen in de geïntegreerde snoer opbergruimte. Kortom, met de Melitta Aromaboy Zwart geniet je altijd en overal van een heerlijk kopje filterkoffie.

Pluspunten
  • Vanwege het compacte formaat is hij geschikt voor kleine keukens. De druppelstop zorgt ervoor dat er geen nadruppels zijn wanneer je de kan van onder het apparaat haalt. Na 30 minuten schakelt hij automatisch uit.

Minpunten
  • Met een waterreservoir van 0,3 liter kan je maximaal 2 kopjes koffie tegelijk zetten. Het waterreservoir kan niet uitgenomen worden waardoor bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Melitta Aromaboy Zwart

Bekijk of de Melitta Aromaboy Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Melitta 6707286, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!