1. blackfriday
  2. Meater Plus

Meater Plus Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Meater Plus RT7-MT-MP01. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Meater Plus. 

Specificaties Meater Plus
MerkMeater
FabrikantcodeRT7-MT-MP01

Over Meater RT7-MT-MP01

De Meater Plus is de perfecte draadloze vleesthermometer waarmee je moeiteloos de temperatuur van jouw gerecht kunt meten. Met een nauwkeurigheid van 0 tot 275 graden Celsius, kun je erop vertrouwen dat je altijd de juiste temperatuur meet. Dankzij de Meater app, die je gemakkelijk kunt downloaden op je smartphone of tablet, kun je in realtime de temperatuur van je gerecht volgen. Je kunt zelfs de gewenste temperatuur instellen en een melding ontvangen zodra deze bereikt is. Maar dat is niet alles! De Meater app biedt ook handige kooktips en heerlijke recepten om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Met de Meater Plus kun je niet alleen draadloos verbinding maken met je smartphone of tablet, maar ook met de vleesthermometer tot wel 50 meter ver. Dit geeft je de vrijheid om andere dingen te doen terwijl je gerecht perfect gaar wordt. En als je klaar bent met koken, kun je de Meater Plus veilig opbergen in het bijgeleverde bamboe oplaadblok. Niet alleen beschermt dit blok de thermometer tegen beschadigingen, maar het zorgt er ook voor dat deze altijd klaar is voor de volgende barbecue of kookavontuur. Met de Meater Plus ben je verzekerd van perfect bereid vlees, elke keer weer.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Meater Plus

Bekijk of de Meater Plus mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Meater RT7-MT-MP01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!