1. Meater Original

Meater Original Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Meater Original RT7-ME-ME01. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Meater Original. 

Specificaties Meater Original
MerkMeater
FabrikantcodeRT7-ME-ME01

Over Meater RT7-ME-ME01

Met de Meater Original vleesthermometer wordt het meten van de temperatuur van je gerechten een eitje. Deze draadloze thermometer is een ware gamechanger in de keuken. Steek eenvoudig de thermometer in je gerecht en hij zal nauwkeurig de temperatuur meten, variërend van 0 tot 275 graden Celsius. Dankzij de handige Meater app op je smartphone of tablet kun je de temperatuur in real-time volgen. Maar dat is nog niet alles! Deze app biedt ook extra kooktips en heerlijke recepten om je culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen. Het gemak van de Meater Original stopt niet bij het meten van de temperatuur. Dankzij de wifi-functie van de app kun je draadloos verbinding maken met de vleesthermometer tot wel 10 meter afstand. Zo kun jij je vrij bewegen in de keuken terwijl je gerecht aan het garen is. En wanneer de gewenste temperatuur is bereikt, ontvang je direct een melding. Geen giswerk meer, maar perfect gegaarde maaltijden keer op keer. Na gebruik plaats je de Meater Original eenvoudig in het meegeleverde bamboo oplaadblok. Hierdoor blijft de thermometer beschermd en is hij altijd klaar voor het volgende barbecueavontuur.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Meater Original

Bekijk of de Meater Original mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Meater RT7-ME-ME01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!