1. Meater Block

Meater Block Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Meater Block RT7-MT-MB01. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Meater Block. 

Specificaties Meater Block
MerkMeater
FabrikantcodeRT7-MT-MB01

Over Meater RT7-MT-MB01

Met de Meater Block vleesthermometer wordt het meten van de temperatuur van verschillende stukken vlees een eitje. Deze draadloze thermometer stelt je in staat om de temperatuur van maar liefst 4 stukken vlees tegelijkertijd te meten. Steek de thermometer eenvoudigweg in het vlees en hij zal nauwkeurig de temperatuur meten, variërend van 0 tot 275 graden Celsius. Met behulp van de handige Meater app op je smartphone of tablet kun je in real-time de temperatuur van je vlees volgen. Stel de gewenste temperatuur in en ontvang een melding zodra deze is bereikt. Zo kun je verschillende stukken vlees precies volgens jouw voorkeur bereiden, of het nu medium rare of well done moet zijn. Bovendien biedt de app extra kooktips en recepten om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. De Meater Block maakt gebruik van wifi om draadloos verbinding te maken met je apparaat, met een bereik tot wel 50 meter. Na gebruik plaats je de vleesthermometer eenvoudig in het meegeleverde oplaadblok van bamboe. Zo wordt hij veilig opgeborgen en tegelijkertijd opgeladen voor je volgende barbecue-avontuur. Met de Meater Block wordt het bereiden van vlees een feestje!

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Meater Block

Bekijk of de Meater Block mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Meater RT7-MT-MB01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!