1. blackfriday
  2. Makus Marble

Makus Marble Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Makus Marble 9.006.930.006. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Makus Marble. 

Specificaties Makus Marble
MerkMakus
Fabrikantcode9.006.930.006

Over Makus 9.006.930.006

Met zijn opvallende design trekt de Makus Marble direct de aandacht in jouw keuken. De unieke lichtgrijze kleur van de kookplaat verandert constant door de lichtinval, waardoor het elke keer weer een verrassende uitstraling heeft. Maar deze kookplaat is niet alleen mooi om naar te kijken, hij biedt ook nog eens handige functionaliteiten. Aan de rechterkant van de kookplaat bevindt zich een flexibele kookzone. Deze zone kan worden gekoppeld aan een andere kookzone, waardoor er één langwerpige kookzone ontstaat. Dit is ideaal voor het gebruik van grillplaten en langwerpige pannen. Met een breedte van 80 centimeter en in totaal 4 kookzones, biedt de Makus Marble veel werkruimte. Maar dat is nog niet alles! Deze kookplaat is ook uitgerust met een handige timer functie. Stel de timer in voor het bereiden van bijvoorbeeld knapperige peultjes of al dente pasta, zodat je altijd precies weet hoelang alles op het vuur staat. Op deze manier behouden je groenten hun vitamines en knapperigheid, terwijl de pasta zijn heerlijke bite behoudt. En als het eten klaar is, maar nog niet iedereen thuis is, hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij de warmhoudfunctie blijft je gerecht warm, zonder verder te garen. Kortom, met de Makus Marble haal je niet alleen een prachtige kookplaat in huis, maar ook een kookplaat die jou helpt om de meest.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzone als één grote zone of 2 aparte zones. Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer mogelijkheden om gerechten klaar te maken. Met de boostfunctie zijn pannen extra snel opgewarmd.

Minpunten
  • De kookplaat beschikt niet over een braadsensor voor het handhaven van een nauwkeurige temperatuur.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Makus Marble

Bekijk of de Makus Marble mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Makus 9.006.930.006, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!