1. blackfriday
  2. Makus Honeycomb

Makus Honeycomb Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Makus Honeycomb 9.006.930.001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Makus Honeycomb. 

Specificaties Makus Honeycomb
MerkMakus
Fabrikantcode9.006.930.001

Over Makus 9.006.930.001

De Makus Honeycomb is een uniek en opvallend ontwerp dat direct de aandacht trekt in elke keuken. De gouden belijning geeft de kookplaat een dynamisch uiterlijk dat voortdurend verandert met het licht, waardoor elke kookervaring een visueel spektakel wordt. Maar deze kookplaat biedt niet alleen een esthetische toevoeging aan je keuken, het heeft ook praktische functies die het koken een stuk gemakkelijker maken. Aan de rechterkant van de kookplaat bevindt zich een flexibele kookzone die je kunt combineren tot één langwerpige kookzone. Hierdoor heb je genoeg ruimte voor grillplaten en langwerpige pannen. Met een breedte van 80 centimeter en 4 kookzones biedt deze kookplaat voldoende werkruimte voor al je culinaire avonturen. Maar het is niet alleen de ruimte die deze kookplaat zo geweldig maakt. Met de handige timerfunctie kun je de perfecte timing instellen voor krokante peultjes of al dente pasta, zodat je groenten hun vitamines behouden en de pasta zijn heerlijke beet behoudt. En als je gerecht klaar is, maar je gasten zijn nog niet thuis, hoef je je geen zorgen te maken. Met de warmhoudfunctie blijft je gerecht op de perfecte temperatuur zonder verder te garen. Dus zelfs als je een drukke avond hebt, kun je erop vertrouwen dat je maaltijd warm en smakelijk blijft. De Makus Honeycomb is niet alleen.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzone als één grote zone of als 2 aparte zones. Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer mogelijkheden om gerechten te bereiden. Met de boostfunctie worden pannen extra snel verwarmd.

Minpunten
  • De kookplaat ontbreekt een braadsensor om een precieze temperatuur te behouden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Makus Honeycomb

Bekijk of de Makus Honeycomb mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Makus 9.006.930.001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!