1. Magimix Power Blender Zwart

Magimix Power Blender Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Power Blender Zwart 11628NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Power Blender Zwart. 

Specificaties Magimix Power Blender Zwart
MerkMagimix
Fabrikantcode11628NL

Over Magimix 11628NL

Met de Magimix Power Blender Zwart heb je een krachtige blender in handen, met een vermogen van maar liefst 1300 watt. Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos ijsklontjes en harde ingrediënten kunt vermalen. Maar wat deze blender echt bijzonder maakt, is dat je de snelheid kunt aanpassen naar 600 rotaties per minuut wanneer je dikkere bereidingen wilt maken, zoals roomijs. Deze blender maakt het gebruiksgemak nog groter door de aanwezigheid van 5 automatische programma's. Met slechts één druk op de knop maak je bijvoorbeeld heerlijke soepen en smoothies. Of je nu een verfrissende ijsshake wilt maken of een warme pompoensoep, de glazen blenderkan van 1,8 liter is geschikt voor zowel koude als warme ingrediënten. En het beste van alles? Na gebruik hoef je geen tijd te verspillen aan de afwas. Met het handige reinigingsprogramma is de blender in een handomdraai schoon en klaar voor een volgend gebruik. Met de Magimix Power Blender Zwart haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige blender in huis, maar ook een apparaat dat je tijd en moeite bespaart.

Pluspunten
  • Deze blender heeft 5 automatische programma's, waaronder een voor het maken van smoothies en soep. Je gebruikt deze krachtige powerblender vaak opeenvolgend en mixt er harde ingrediënten mee. In de 1,8 liter blenderkan mix je smoothies voor 4 tot 5 glazen.

Minpunten
  • Een glazen blenderjar is vrij zwaar en kwetsbaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Power Blender Zwart

Bekijk of de Magimix Power Blender Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11628NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!