1. Magimix Power Blender Crème

Magimix Power Blender Crème Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Power Blender Crème 11627NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Power Blender Crème. 

Specificaties Magimix Power Blender Crème
MerkMagimix
Fabrikantcode11627NL

Over Magimix 11627NL

De Magimix Power Blender Crème is een krachtige blender met een vermogen van 1300 watt, waardoor het perfect is voor het vermalen van ijsklontjes en harde ingrediënten. Maar als je met dikkere bereidingen werkt, zoals roomijs, kun je de snelheid eenvoudig terugdraaien naar 600 rotaties per minuut. Met deze blender hoef je je geen zorgen te maken over welke snelheid je moet gebruiken, want hij is uitgerust met 5 automatische programma's. Met slechts één druk op de knop kun je bijvoorbeeld soep en smoothies maken. De glazen blenderkan heeft een inhoud van 1,8 liter en is geschikt voor zowel koude als warme ingrediënten. Of je nu een ijskoude milkshake wilt maken of een warm pompoensoepje, deze blender kan het allemaal aan. En het beste van alles is dat je na gebruik geen tijd hoeft te besteden aan de afwas. Met het handige reinigingsprogramma is het schoonmaken een fluitje van een cent. Geniet van het gemak en de kracht van de Magimix Power Blender Crème en maak moeiteloos de heerlijkste gerechten en drankjes.

Pluspunten
  • Deze blender heeft 5 automatische programma's, waaronder één voor het maken van smoothies en soep. Je gebruikt deze krachtige powerblender vaak en mixt er harde ingrediënten mee. In de 1,8 liter blenderkan maak je smoothies voor 4 tot 5 glazen.

Minpunten
  • Een blenderkan van glas is vrij zwaar en breekbaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Power Blender Crème

Bekijk of de Magimix Power Blender Crème mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11627NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!