1. blackfriday
  2. Magimix Power Blender 3 Mat Chroom

Magimix Power Blender 3 Mat Chroom Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Power Blender 3 Mat Chroom 11641NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Power Blender 3 Mat Chroom. 

Specificaties Magimix Power Blender 3 Mat Chroom
MerkMagimix
Fabrikantcode11641NL

Over Magimix 11641NL

Met de Magimix Power Blender 3 Mat Chroom kun je heerlijke smoothies maken voor 3 à 4 personen, dankzij de royale inhoud van 1,2 liter. Deze krachtige blender heeft een vermogen van 1.000 watt, waardoor je zelfs harde ingrediënten zoals ijsblokjes moeiteloos kunt mixen voor een verfrissende milkshake. De glazen blenderkan is bovendien hittebestendig, waardoor je ook warme ingrediënten kunt mixen tot een smaakvolle soep. Met de handige 5 automatische programma's hoef je alleen maar op een knop te drukken om bijvoorbeeld een heerlijke smoothie of een romige soep te bereiden. Je hoeft dus geen instellingen meer handmatig aan te passen. Na gebruik kun je de blender eenvoudig schoonmaken met behulp van het handige reinigingsprogramma. En voor een grondige reiniging kun je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser zetten, waardoor je geen gedoe hebt met handmatig afwassen. Met de Magimix Power Blender 3 Mat Chroom geniet je van het gemak van automatische programma's, de krachtige prestaties en het gebruiksgemak bij het schoonmaken. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de meest verrukkelijke smoothies en soepen voor jou en je gezelschap!

Pluspunten
  • Met een vermogen van 1.000 watt kun je gedurende een korte periode harde ingrediënten mixen. Deze blender heeft 5 automatische programma's, waaronder een programma voor het maken van smoothies en soep. De glazen blenderkan is bestand tegen hitte, waardoor je er ook warme sauzen en soepen in kunt mixen.

Minpunten
  • Een blenderkan van glas is vrij zwaar en breekbaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Power Blender 3 Mat Chroom

Bekijk of de Magimix Power Blender 3 Mat Chroom mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11641NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!