1. Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart

Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart 11399. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart. 

Specificaties Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart
MerkMagimix
Fabrikantcode11399

Over Magimix 11399

De Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart is niet alleen een prachtige aanvulling op je keuken, maar biedt je ook nog eens 4 verschillende kopgroottes om uit te kiezen. Binnen slechts 40 seconden is dit koffiezetapparaat klaar voor gebruik. Dankzij de unieke barcode op de capsules, die verbonden is met geavanceerde zettechnologie, kan de machine de exacte waterhoeveelheid, temperatuur en rotatiesnelheid per capsule instellen. Of je nu zin hebt in een klein espressokopje of een grote mok van 230 milliliter, met slechts één druk op de knop bereid je een heerlijke, smaakvolle koffie met een indrukwekkende cremalaag. Naast de voortreffelijke smaak, zijn de aluminium capsules ook nog eens hermetisch afgesloten om de aroma's optimaal te behouden. Maar dat is niet alles, want deze capsules zijn ook nog eens oneindig recyclebaar. Dus terwijl je geniet van je perfect gezette kopje koffie, draag je ook nog eens bij aan een duurzamere wereld. Vergeet echter niet om na de 13e capsule de opvangbak te legen, zodat je apparaat altijd klaar is om jouw volgende kopje koffie te bereiden. Met de Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart geniet je niet alleen van een heerlijke koffie-ervaring, maar voeg je ook nog eens stijl toe aan je keuken.

Pluspunten
  • Met de 4 verschillende kopgroottes is de koffiemachine perfect voor degenen die graag een grote mok koffie drinken. Je kunt zelf beslissen aan welke kant je het verplaatsbare waterreservoir plaatst. Dankzij de draaiende zettechnologie krijgt jouw kop koffie een extra dikke cremalaag.

Minpunten
  • Bij het zetten van grote koppen koffie moet je het waterreservoir van 1,2 liter vaak bijvullen. Voor melkspecialiteiten heb je een melkopschuimer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart

Bekijk of de Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11399, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!