1. blackfriday
  2. Magimix Nespresso Vertuo Plus Rood

Magimix Nespresso Vertuo Plus Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Nespresso Vertuo Plus Rood 11389. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Nespresso Vertuo Plus Rood. 

Specificaties Magimix Nespresso Vertuo Plus Rood
MerkMagimix
Fabrikantcode11389

Over Magimix 11389

De Magimix Nespresso Vertuo Plus Rood is niet alleen een functioneel koffiezetapparaat, maar ook een prachtige toevoeging aan je keuken. Met zijn opvallende rode kleur geeft het apparaat een stijlvolle touch aan je aanrecht. Maar niet alleen het uiterlijk is indrukwekkend, ook de mogelijkheden van dit apparaat zullen je verbazen. Met een opwarmtijd van slechts 40 seconden is de Magimix Nespresso Vertuo Plus Rood razendsnel klaar voor gebruik. Dankzij de unieke barcode op elke capsule, gekoppeld aan de slimme zettechnologie, weet de machine precies welke waterhoeveelheid, temperatuur en rotatiesnelheid nodig is voor de perfecte kop koffie. Of je nu zin hebt in een kleine espresso of een grote mok van 230 milliliter, met één druk op de knop bereid je moeiteloos een heerlijke, smaakvolle koffie met een cremalaag waar je u tegen zegt. Niet alleen de smaak is belangrijk, ook het behoud van de aroma's. Daarom zijn de aluminium capsules hermetisch afgesloten, zodat de optimale smaak behouden blijft. En het beste van alles? De capsules zijn oneindig recyclebaar, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan een duurzame wereld. Vergeet alleen niet om na de 13e capsule de opvangbak te legen, zodat je optimaal kunt blijven genieten van je favoriete koffie.

Pluspunten
  • Vanwege de 4 verschillende bekerformaten is de koffiemachine ideaal voor degenen die graag een grote beker koffie drinken. Je kunt zelf bepalen aan welke kant je het waterreservoir plaatst dat verschuifbaar is. Dankzij de draaiende zettechnologie krijgt jouw kop koffie een nog dikkere cremalaag.

Minpunten
  • Bij het zetten van grote koppen koffie moet je vaak het waterreservoir van 1,2 liter bijvullen. Voor melkspecialiteiten heb je een melkopschuimer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Nespresso Vertuo Plus Rood

Bekijk of de Magimix Nespresso Vertuo Plus Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11389, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!