1. blackfriday
  2. Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan

Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan 11383. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan. 

Specificaties Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan
MerkMagimix
Fabrikantcode11383

Over Magimix 11383

De Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan is een prachtig apparaat met een stoere, matte uitstraling. Met dit koffiezetapparaat zet je in een handomdraai zowel kleine als grote kopjes koffie. De 4 verschillende kopgroottes bieden voor ieder wat wils; van een normale espresso tot een dubbele espresso, een gran lungo van 150 milliliter en zelfs een flinke mok van 230 milliliter. Wat deze deluxe-editie extra speciaal maakt, is het grotere waterreservoir. Hierdoor kun je meerdere kopjes koffie achter elkaar zetten zonder tussendoor water bij te vullen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar maakt ook het koffiezetten nog gemakkelijker en efficiënter. Een ander slim kenmerk van de Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan is het geavanceerde zetsysteem. Zodra je een koffiecup in de machine plaatst, herkent het slimme systeem de barcode. Hierdoor weet het apparaat precies welke koffiesoort erin zit en kan het de bereiding hier perfect op afstemmen. Zo ben je altijd verzekerd van de beste smaak en kwaliteit, keer op keer. Met de Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan geniet je elke dag van heerlijke koffie, in alle gewenste formaten. Dankzij het stijlvolle design en de handige functies is dit koffiezetapparaat een absolute aanwinst voor elke keuken.

Pluspunten
  • Met een waterreservoir van 1,8 liter kun je 12 lungo's zetten zonder het water bij te vullen. Dankzij de 4 verschillende kopgroottes is de koffiemachine geschikt voor iedereen die houdt van een grote mok koffie. Je kunt zelf bepalen aan welke kant je het verplaatsbare waterreservoir plaatst.

Minpunten
  • Om melkdranken te bereiden, heb je een melkopschuimer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan

Bekijk of de Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11383, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!