1. Magimix Nespresso Vertuo Next Wit

Magimix Nespresso Vertuo Next Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Nespresso Vertuo Next Wit 11706. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Nespresso Vertuo Next Wit. 

Specificaties Magimix Nespresso Vertuo Next Wit
MerkMagimix
Fabrikantcode11706

Over Magimix 11706

De Magimix Nespresso Vertuo Next Wit is een geavanceerde koffiemachine die jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt. Met de mogelijkheid om verbinding te maken via bluetooth en wifi met de Nespresso app, ben je altijd verzekerd van de nieuwste updates. Bovendien ontvang je meldingen wanneer het tijd is om nieuwe koffiecups te bestellen, zodat je nooit meer zonder jouw favoriete smaak komt te zitten. Deze machine is slim en efficiënt dankzij de barcodeherkenning op iedere capsule. Hierdoor weet het koffiezetapparaat precies welke kopgrootte bij welke cup hoort. Van een intense espresso van 40 ml tot een heerlijke karaf van 535 ml, de Vertuo Next zet maar liefst 5 verschillende kopgroottes. En dankzij de innovatieve ronddraaiende zettechnologie geniet je altijd van een smeuïge dikke cremalaag op elke koffie. Met de automatische bereidingsfunctie hoef je alleen maar je kopje onder de machine te plaatsen en de rest wordt voor je gedaan. En maak je geen zorgen als je vergeetachtig bent, want de machine schakelt zichzelf na 9 minuten automatisch uit. Met de Magimix Nespresso Vertuo Next Wit ervaar je elke ochtend de perfecte kop koffie, met gemak en precisie.

Pluspunten
  • Via bluetooth en wifi koppel je de Vertuo Next aan de Nespresso app. Met dit koffiezetapparaat zet je in één keer een grote kan koffie van 525 milliliter. Dankzij de 5 verschillende kopformaten is het koffiezetapparaat geschikt voor liefhebbers van een grote mok koffie.

Minpunten
  • Je opent de Vertuo Next met de hand, niet elektronisch zoals de Vertuo Plus modellen. Voor melkspecialiteiten heb je een melkopschuimer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Nespresso Vertuo Next Wit

Bekijk of de Magimix Nespresso Vertuo Next Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11706, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!