1. Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart

Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart 11720. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart. 

Specificaties Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart
MerkMagimix
Fabrikantcode11720

Over Magimix 11720

Met de Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart kun je genieten van heerlijke zwarte koffie en verleidelijke melkspecialiteiten, dankzij de handige melkopschuimer die wordt meegeleverd. Met de Aeroccino kun je zowel warm als koud melkschuim bereiden, perfect voor een romige cappuccino of een verfrissende ijskoffie. Dit koffiezetapparaat biedt maar liefst 5 verschillende koffievarianten: een karaf, een mok, een gran lungo, een dubbele espresso en een enkele espresso. Zodra je een koffiecup in het apparaat plaatst, herkent de Vertuo Next direct de barcode op de capsule. Hierdoor weet het apparaat precies welke kopgrootte bij de koffie hoort en wordt jouw favoriete koffiespecialiteit automatisch bereid. Bovendien kun je het koffiezetapparaat eenvoudig koppelen aan de handige Nespresso app via bluetooth en wifi, zodat je altijd up-to-date blijft en een melding ontvangt wanneer de koffiecups bijna op zijn. Zo kom je nooit zonder koffie te zitten en kun je altijd genieten van een perfect kopje koffie. Let op: het afgebeelde koffieglas en de mok zijn exclusief en worden niet meegeleverd.

Pluspunten
  • Je kunt zelf schuim maken voor een cappuccino of latte macchiato met behulp van de melkopschuimer. De Vertuo Next kan worden verbonden met de Nespresso app via bluetooth en wifi. Met deze koffiemachine kun je in één keer een grote karaf koffie zetten van 525 milliliter.

Minpunten
  • Je opent de Vertuo Next met de hand, niet elektronisch zoals bij de Vertuo Plus modellen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart

Bekijk of de Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11720, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!