1. Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart

Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart 11350. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart. 

Specificaties Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart
MerkMagimix
Fabrikantcode11350

Over Magimix 11350

Start elke ochtend met een heerlijk kopje koffie, helemaal naar jouw smaak, met de Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart. Deze koffiemachine biedt de mogelijkheid om de waterhoeveelheid in te stellen voor zowel een espresso als een lungo, zodat je zelf de perfecte sterkte kunt bepalen. Dankzij het compacte formaat past deze machine ook perfect in kleinere keukens. De Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart is niet alleen handig, maar ook veelzijdig. Het lekrooster kan namelijk worden opgeklapt, waardoor je ook grote glazen en mokken onder de uitloop kunt plaatsen. Met slechts één druk op de knop bereikt het water binnen 25 seconden de ideale temperatuur om jouw koffie te zetten. En na het zetten van 11 kopjes koffie hoef je alleen maar het opvangbakje leeg te maken. Deze koffiemachine is niet alleen snel en efficiënt, maar ook energiezuinig. Na het zetten van jouw heerlijke kopje koffie schakelt de machine namelijk automatisch uit na 9 minuten. Kortom, met de Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart geniet je elke ochtend van een perfect kopje koffie, helemaal naar jouw smaak, in een handomdraai.

Pluspunten
  • Dankzij het kleine formaat neemt hij niet veel ruimte in beslag op je keukenblad. Pas de hoeveelheid water aan om een kopje koffie naar jouw smaak te zetten. Je hoeft de grote capsule opvangbak pas leeg te maken na het zetten van 11 kopjes koffie.

Minpunten
  • Om melkspecialiteiten te maken, heb je een melkopschuimer nodig. Hij maakt met 66,6 decibel veel meer geluid dan andere Nespresso machines.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart

Bekijk of de Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11350, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!