1. Magimix Nespresso Essenza Mini Rood

Magimix Nespresso Essenza Mini Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Nespresso Essenza Mini Rood 11366. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Nespresso Essenza Mini Rood. 

Specificaties Magimix Nespresso Essenza Mini Rood
MerkMagimix
Fabrikantcode11366

Over Magimix 11366

De Magimix Nespresso Essenza Mini Rood is de perfecte koffiemachine voor kleinere huishoudens. Met zijn compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag op jouw keukenblad, zodat er nog genoeg plek is voor andere keukenapparatuur. Je kunt de waterhoeveelheid naar wens aanpassen, waardoor je de perfecte espresso of lungo kunt creëren. Als je liever een intensere smaak hebt, voeg dan minder water toe. Met deze koffiemachine hoef je nooit meer te haasten in de ochtend. Binnen slechts 25 seconden is de machine opgewarmd en klaar voor gebruik, zodat je snel kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. Daarnaast is de Magimix Nespresso Essenza Mini Rood ook nog eens energiezuinig. Hij schakelt automatisch uit na 9 minuten, waardoor je energie bespaart. Met zijn aantrekkelijke rode kleur voegt deze koffiemachine ook nog eens een vleugje stijl toe aan jouw keuken. Geniet van heerlijke koffie met de Magimix Nespresso Essenza Mini Rood.

Pluspunten
  • Dankzij zijn compacte formaat neemt hij slechts weinig ruimte in op je keukenblad. Met een geluidsniveau van 57,9 decibel is hij veel stiller dan andere Nespresso-machines. Pas de waterhoeveelheid aan om een kop koffie naar jouw smaak te zetten.

Minpunten
  • Om melkspecialiteiten te maken heb je een melkopschuimer nodig. Met een waterreservoir van 0,6 liter kun je 5 lungo's achter elkaar zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Nespresso Essenza Mini Rood

Bekijk of de Magimix Nespresso Essenza Mini Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11366, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!