1. blackfriday
  2. Magimix Nespresso CitiZ & Milk M196 Zwart

Magimix Nespresso CitiZ & Milk M196 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Nespresso CitiZ & Milk M196 Zwart 11317NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Nespresso CitiZ & Milk M196 Zwart. 

Specificaties Magimix Nespresso CitiZ & Milk M196 Zwart
MerkMagimix
Fabrikantcode11317NL

Over Magimix 11317NL

Met de Magimix Nespresso CitiZ & Milk M196 Zwart kun je moeiteloos schakelen tussen een heerlijke espresso en een romige cappuccino. Dankzij de bijgeleverde melkopschuimer kun je automatisch melk opschuimen. Hiermee kun je genieten van een espresso met een heerlijke dikke laag melkschuim, of je kunt warme melk toevoegen voor een heerlijke cappuccino. De melkopschuimer is aan het Nespresso-apparaat bevestigd, waardoor het geheel er stijlvol uitziet op het aanrecht. Met het verstelbare kopjesrooster kun je mokken en glazen van verschillende formaten onder de uitloop plaatsen. Na het zetten van de koffie valt de koffiecup automatisch in het opvangbakje. Dit bakje kun je eenvoudig legen nadat je 9 kopjes koffie hebt gezet. Dankzij het retro design is deze Nespresso-machine ook nog eens een prachtige aanvulling op je keukenblad. De Magimix Nespresso CitiZ & Milk M196 Zwart biedt niet alleen gemak en veelzijdigheid, maar staat ook garant voor heerlijke koffiemomenten. Met deze machine kun je met één druk op de knop genieten van authentieke koffievariaties zoals espresso en cappuccino. De melkopschuimer zorgt voor een perfecte schuimlaag, waardoor je koffie een professionele uitstraling krijgt. Bovendien kun je met het verstelbare kopjesrooster je favoriete mokken en glazen gebruiken, zodat je altijd kunt genieten.

Pluspunten
  • Met behulp van de melkopschuimer maak je zelf schuim voor een cappuccino of latte macchiato. Hij produceert veel minder geluid dan andere Nespresso machines, namelijk 58 decibel. Pas de waterhoeveelheid aan om een kop koffie naar jouw smaak te zetten.

Minpunten
  • Na het zetten van 9 lungo's moet je het waterreservoir van 1 liter bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Nespresso CitiZ & Milk M196 Zwart

Bekijk of de Magimix Nespresso CitiZ & Milk M196 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11317NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!