1. Magimix Nespresso CitiZ M196 Wit

Magimix Nespresso CitiZ M196 Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Nespresso CitiZ M196 Wit 11314NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Nespresso CitiZ M196 Wit. 

Specificaties Magimix Nespresso CitiZ M196 Wit
MerkMagimix
Fabrikantcode11314NL

Over Magimix 11314NL

Met de Magimix Nespresso CitiZ M196 Wit kun je moeiteloos jouw eigen espresso of lungo zetten, precies naar jouw smaak. Je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel water je toevoegt per koffiespecialiteit. Als je minder water toevoegt, krijg je een intensere smaak in je kopje koffie. Zelfs als je 's ochtends haast hebt, kun je nog snel een kopje koffie drinken. Binnen slechts 25 seconden is de koffiemachine opgewarmd en klaar voor gebruik. Dit koffiezetapparaat is heel eenvoudig te bedienen dankzij de twee programmeerbare knoppen voor espresso en lungo. Bovendien kun je de kopjeshouder inklappen, zodat je ook grotere koffiekoppen onder de machine kunt plaatsen. Maak je geen zorgen als je vergeet om de machine uit te zetten na gebruik, want na 9 minuten schakelt deze automatisch uit. Zo hoef je je geen zorgen te maken over energieverspilling. Met de Magimix Nespresso CitiZ M196 Wit geniet je van koffie op maat, aangepast aan jouw voorkeuren. Het is de perfecte koffiemachine voor drukke ochtenden en biedt snelheid en gemak zonder concessies te doen aan de smaak.

Pluspunten
  • Hij maakt veel minder geluid dan andere Nespresso machines, met een volume van 58 decibel. Stel de waterhoeveelheid in om een kop koffie naar jouw smaak te zetten. Dankzij de verstelbare lekbak passen zowel lage als hoge kopjes onder de machine.

Minpunten
  • Om melkspecialiteiten te maken heb je een melkopschuimer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Nespresso CitiZ M196 Wit

Bekijk of de Magimix Nespresso CitiZ M196 Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11314NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!