1. blackfriday
  2. Magimix Nespresso CitiZ M196 CN Zwart

Magimix Nespresso CitiZ M196 CN Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Nespresso CitiZ M196 CN Zwart 11315NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Nespresso CitiZ M196 CN Zwart. 

Specificaties Magimix Nespresso CitiZ M196 CN Zwart
MerkMagimix
Fabrikantcode11315NL

Over Magimix 11315NL

Met de Magimix Nespresso CitiZ M196 CN Zwart geniet je moeiteloos van een espresso of lungo naar jouw persoonlijke smaak. Deze veelzijdige koffiemachine stelt je namelijk in staat om de waterhoeveelheid per koffiespecialiteit zelf in te stellen. Wil je graag een intense smaak? Voeg dan minder water toe aan je kopje koffie. Zelfs als je 's ochtends gehaast bent, kun je snel nog een kopje koffie drinken. Binnen slechts 25 seconden is de koffiemachine opgewarmd en klaar voor gebruik. Het gebruiksgemak van deze koffiemachine is ongeëvenaard. Met de 2 programmeerbare knoppen voor espresso en lungo is het bedienen van de machine een fluitje van een cent. Bovendien is het mogelijk om met de geïntegreerde kopjeshouder ook grotere koppen koffie onder de machine te plaatsen. Zo kun je ook genieten van een heerlijke lungo in je favoriete mok. En maak je geen zorgen als je de machine per ongeluk aan laat staan na gebruik. Na 9 minuten schakelt de Magimix Nespresso CitiZ M196 CN Zwart automatisch uit, waardoor je energie bespaart en je gemoedsrust behoudt.

Pluspunten
  • Hij maakt aanzienlijk minder geluid dan andere Nespresso machines, namelijk 58 decibel. Stel de waterhoeveelheid in om een kop koffie naar jouw smaak te zetten. Dankzij de verstelbare lekbak passen zowel lage als hoge kopjes onder de machine.

Minpunten
  • Om melkspecialiteiten te maken, heb je een melkopschuimer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Nespresso CitiZ M196 CN Zwart

Bekijk of de Magimix Nespresso CitiZ M196 CN Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 11315NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!