1. blackfriday
  2. Magimix Le Mini Plus Zwart

Magimix Le Mini Plus Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Le Mini Plus Zwart 18252EB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Le Mini Plus Zwart. 

Specificaties Magimix Le Mini Plus Zwart
MerkMagimix
Fabrikantcode18252EB

Over Magimix 18252EB

De Magimix Le Mini Plus foodprocessor is een compacte maar krachtige keukenhulp. Speciaal ontworpen voor keukens met beperkte ruimte, deze veelzijdige machine kan elke uitdaging aan dankzij zijn sterke inductiemotor. De 1,7 liter mengkom is perfect voor het bereiden van grote hoeveelheden, maar als je liever kleinere porties maakt, biedt de 0,5 liter kom uitkomst. Wat deze foodprocessor echt bijzonder maakt, is de automatische snelheidsaanpassing. Of je nu deeg kneedt, soepen mixt of vlees en harde groenten hakt, Le Mini past de snelheid automatisch aan voor het beste resultaat. Geen gedoe meer met het zoeken naar de juiste stand. En wanneer je klaar bent, kun je de accessoires handig opbergen in de bijgeleverde bewaardoos, waardoor je kostbare ruimte in je keukenlade bespaart. Als kers op de taart biedt Magimix maar liefst 30 jaar garantie op de motor van de Le Mini Plus. Dit geeft je niet alleen gemoedsrust, maar toont ook het vertrouwen dat Magimix heeft in de kwaliteit en duurzaamheid van hun product. Dus als je op zoek bent naar een compacte foodprocessor die groots presteert, is de Magimix Le Mini Plus Zwart de perfecte keuze voor jouw keuken.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor heeft 2 mengkommen van 0,5 en 1,7 liter. Met de bijgeleverde blendermix opzetstuk kan je de foodprocessor ook als blender gebruiken, waardoor je gemakkelijk smoothies, milkshakes en sauzen kunt maken. Je kunt inspiratie opdoen voor gerechten in het receptenboekje dat wordt meegeleverd.

Minpunten
  • Vanwege zijn kleine inhoud van 1,7 liter, is deze foodprocessor alleen geschikt voor één tot twee personen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Le Mini Plus Zwart

Bekijk of de Magimix Le Mini Plus Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 18252EB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!