1. blackfriday
  2. Magimix Le Micro Rood

Magimix Le Micro Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Le Micro Rood 18114NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Le Micro Rood. 

Specificaties Magimix Le Micro Rood
MerkMagimix
Fabrikantcode18114NL

Over Magimix 18114NL

Met de Magimix Le Micro Rood haal je een echte keukenheld in huis. Dit compacte apparaat helpt je om ingrediënten snel en moeiteloos fijn te hakken of te mixen. Of je nu een uitje en wortel wilt hakken voor je favoriete hutspot, of een heerlijke smoothie wilt maken met vers fruit en yoghurt, met de Magimix Le Micro Rood is het allemaal mogelijk. Met de handige pulsestand geef je extra kracht aan het apparaat, perfect voor het hakken van harde nootjes. Daarnaast ontvang je bij de Magimix Le Micro Rood een handleiding met heerlijke recepten, zodat je volop inspiratie kunt opdoen voor de meest smaakvolle gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van zelfgemaakte mayonaise, pesto of hummus? Na gebruik is het schoonmaken van de Magimix Le Micro Rood een fluitje van een cent. Je haalt eenvoudig de mengkom van het motorstuk en spoelt deze even met de hand af. Zo ben je in een handomdraai klaar en kun je snel weer genieten van je culinaire creaties. Aarzel niet langer en haal de Magimix Le Micro Rood in huis, jouw nieuwe keukenvriend!

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat kan je de hakmolen eenvoudig opbergen. Met de pulsestand kan je kort extra kracht geven voor hardnekkige stukjes.

Minpunten
  • De hakmolen kan niet in de vaatwasser worden geplaatst.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Le Micro Rood

Bekijk of de Magimix Le Micro Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 18114NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!