1. blackfriday
  2. Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom

Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom 18591NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom. 

Specificaties Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom
MerkMagimix
Fabrikantcode18591NL

Over Magimix 18591NL

Haal de ultieme foodprocessor in huis met de Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom. Deze professionele foodprocessor wordt geleverd met maar liefst 3 mengkommen van 1,2, 2,6 en 3,6 liter. Hiermee kun je moeiteloos grote hoeveelheden groenten en fruit snijden, raspen en hakken. Maar dat is niet alles, deze krachtpatser draait zijn hand ook niet om voor het kneden van dik deeg. Daarnaast kun je met de meegeleverde accessoires eenvoudig sappen, smoothies en purees maken. De stille motor van de Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom past automatisch de snelheid aan de bereiding aan, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de juiste snelheid. Als je aan de slag gaat met harde ingrediënten, kun je de pulsestand gebruiken. Hiermee krijgt de foodprocessor tijdelijk extra vermogen. En het beste van alles? Magimix biedt een garantie van maar liefst 30 jaar op de motor. Dus je kunt met een gerust hart genieten van de vele mogelijkheden die deze foodprocessor te bieden heeft. En als je de meegeleverde blendermix niet kunt vinden, kun je altijd nog even kijken in de citruspers.

Pluspunten
  • Sinaasappels en citroenen worden uitgeperst met de bijgevoegde citruspers-accessoire. Met het bijgevoegde blendermix-opzetstuk kun je de foodprocessor ook als blender gebruiken, waardoor je gemakkelijk smoothies, milkshakes en sauzen kunt maken. De scherpe Sabatier-schijven raspen en snijden ook zachte groenten en fruit in mooie plakjes.

Minpunten
  • De snelheid kan niet handmatig worden aangepast.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom

Bekijk of de Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 18591NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!