1. Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart

Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart 18473NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart. 

Specificaties Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart
MerkMagimix
Fabrikantcode18473NL

Over Magimix 18473NL

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL in de kleur zwart is een multifunctionele keukenmachine die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met de 3 mengkommen, die een totale inhoud hebben van maar liefst 3 liter, kun je in één keer grote hoeveelheden voedsel bereiden. Of je nu wilt hakken, snijden, raspen of mixen, deze keukenmachine kan het allemaal, en dat ook nog eens stil, snel en veilig. Wat deze keukenhulp echt bijzonder maakt, is het feit dat je niet hoeft na te denken over de snelheid. De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL past automatisch de snelheid aan op basis van de bereiding die je maakt. Dit zorgt ervoor dat je altijd de perfecte textuur en consistentie bereikt, zonder dat je er zelf over hoeft na te denken. Na gebruik kun je de accessoires eenvoudig opbergen in de bijgeleverde opbergdoos, waardoor je geen kostbare ruimte in je keukenlade hoeft vrij te maken. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft Magimix maar liefst 30 jaar garantie op de motor van deze keukenmachine. Met de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL geniet je dus niet alleen van gemak en veelzijdigheid, maar ook van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Pluspunten
  • De scherpe Sabatier-rasp- en snijschijven kunnen ook zachte groenten en fruit in mooie plakjes snijden. Met het bijgeleverde blendermix-opzetstuk kun je de foodprocessor ook als blender gebruiken, om gemakkelijk smoothies, milkshakes en sauzen te maken. Deze foodprocessor heeft 3 mengkommen van 1,2, 2,6 en 3 liter.

Minpunten
  • De foodprocessor verkleurt sneller en is minder stevig dan metalen foodprocessors door de kunststof behuizing.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart

Bekijk of de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 18473NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!