1. blackfriday
  2. Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Rood

Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Rood 18474NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Rood. 

Specificaties Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Rood
MerkMagimix
Fabrikantcode18474NL

Over Magimix 18474NL

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL in de kleur rood is een krachtige keukenhulp die je helpt bij het bereiden van grote hoeveelheden voedsel. Met 3 mengkommen, elk met een inhoud tot 3 liter, kan je gemakkelijk grote maaltijden bereiden in één keer. Of je nu wilt hakken, snijden, raspen of mixen, deze keukenmachine doet het allemaal stil, snel en veilig. Een van de beste eigenschappen van de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL is dat je niet hoeft na te denken over de juiste snelheid. Deze slimme keukenhulp past automatisch de snelheid aan op basis van de bereiding die je maakt. Dit zorgt voor een perfect resultaat, elke keer weer. Na gebruik kan je de accessoires gemakkelijk opbergen in de bijgeleverde bewaardoos, waardoor je geen extra ruimte hoeft vrij te maken in je keukenlade. Daarnaast is het ook goed om te weten dat Magimix 30 jaar garantie geeft op de motor van de Cuisine Systeme 4200 XL. Dit geeft je de gemoedsrust dat je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en kwaliteit van dit apparaat. Kortom, met de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL in de kleur rood haal je een veelzijdige en betrouwbare keukenhulp in huis die je helpt bij het bereiden van heerlijke maaltijden.

Pluspunten
  • De scherpe Sabatier-schijven raspen en snijden zelfs zachte groenten en fruit in mooie plakken. Met de bijgeleverde blendermixeropzet kun je de foodprocessor ook gebruiken als blender, waardoor je gemakkelijk smoothies, milkshakes en sauzen kunt maken. Deze foodprocessor heeft 3 mengkommen van 1,2, 2,6 en 3 liter.

Minpunten
  • Vanwege de kunststof behuizing verkleurt de foodprocessor sneller en is hij minder robuust dan foodprocessors van metaal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Rood

Bekijk of de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 18474NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!