1. blackfriday
  2. Magimix CS 5200 XL Premium Zwart

Magimix CS 5200 XL Premium Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix CS 5200 XL Premium Zwart 18712NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix CS 5200 XL Premium Zwart. 

Specificaties Magimix CS 5200 XL Premium Zwart
MerkMagimix
Fabrikantcode18712NL

Over Magimix 18712NL

Met de Magimix CS 5200 XL Premium Zwart haal je een veelzijdige keukenhulp in huis. Naast het standaard snij- en raspschijvenpakket, ontvang je ook nog eens drie extra schijven. Deze uitbreidingsset bevat een parmezaanrasp, een 6 millimeter raspschijf en een 1 millimeter snijschijf. Hiermee kun je moeiteloos grote hoeveelheden groenten en fruit snijden, raspen en hakken. Bovendien is de foodprocessor ook geschikt voor het kneden van dik deeg. De Magimix CS 5200 XL Premium Zwart is voorzien van een stille motor die automatisch de snelheid aanpast aan de bereiding. Zo hoef je niet na te denken over de juiste snelheid, de foodprocessor regelt dit zelf. Wil je aan de slag gaan met harde ingrediënten? Gebruik dan de pulsestand, waarmee de foodprocessor tijdelijk extra vermogen krijgt. Bovendien geniet je van maar liefst 30 jaar garantie op de motor, wat getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van dit apparaat. Met de Magimix CS 5200 XL Premium Zwart maak je niet alleen sappen, cocktails en smoothies dankzij het meegeleverde sapcentrifuge opzetstuk, maar kun je ook eenvoudig allerlei andere culinaire creaties bereiden. Deze foodprocessor is een onmisbaar hulpmiddel in de keuken en zal je helpen om snel en efficiënt heerlijke gerechten op tafel te zetten.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor zit tevens een sapcentrifuge, blendermixer, citruspers en een eiwitklopper. Met een vermogen van 1.100 watt kun je dankzij deze foodprocessor ook harde en grove ingrediënten zoals noten fijnhakken en snijden. De snelheid van de foodprocessor past zich automatisch aan tijdens de bereiding.

Minpunten
  • De snelheid kan niet handmatig worden aangepast.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix CS 5200 XL Premium Zwart

Bekijk of de Magimix CS 5200 XL Premium Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 18712NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!