1. blackfriday
  2. Magimix CS 5200 XL Premium Rood

Magimix CS 5200 XL Premium Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix CS 5200 XL Premium Rood 18713NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix CS 5200 XL Premium Rood. 

Specificaties Magimix CS 5200 XL Premium Rood
MerkMagimix
Fabrikantcode18713NL

Over Magimix 18713NL

Met de Magimix CS 5200 XL Premium Rood kun je niet alleen sappen, cocktails en smoothies maken, maar ook genieten van extra mogelijkheden dankzij het meegeleverde sapcentrifuge opzetstuk. Met dit opzetstuk kun je eenvoudig heerlijke verse sappen persen en jezelf verwennen met verfrissende drankjes. Bovendien krijg je bij deze premium set naast de standaard snij- en raspschijven ook nog eens 3 extra schijven. Deze extra set bestaat uit een handige parmezaanrasp, een 6 millimeter raspschijf en een 1 millimeter snijschijf. Hiermee kun je moeiteloos een breed scala aan ingrediënten snijden, raspen en hakken. Deze foodprocessor is perfect voor het bereiden van grote hoeveelheden groenten en fruit. Of het nu gaat om het snijden van knapperige salades, het raspen van wortels of het hakken van uien, met de Magimix CS 5200 XL Premium Rood is het een fluitje van een cent. Zelfs het kneden van dik deeg voor heerlijke zelfgemaakte broden en gebakjes is geen enkel probleem. Het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de snelheid, want de stille motor past automatisch de snelheid aan de bereiding aan. Dit zorgt voor een vlekkeloze en efficiënte bereiding van al je favoriete gerechten. En als je aan de slag gaat met harde ingrediënten, kun je altijd de pulsestand gebruiken. Hiermee krijgt de foodprocessor een kortstondige boost van vermogen. Met.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor zit ook een sapcentrifuge, blendermixer, citruspers en een eiwitklopper. Met zijn vermogen van 1.100 watt kun je zelfs harde en grove ingrediënten fijnhakken en snijden, zoals noten. De foodprocessor past automatisch de snelheid aan tijdens het bereidingsproces.

Minpunten
  • De snelheid kan niet handmatig worden aangepast.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix CS 5200 XL Premium Rood

Bekijk of de Magimix CS 5200 XL Premium Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 18713NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!