1. Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom

Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom 18714NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom. 

Specificaties Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom
MerkMagimix
Fabrikantcode18714NL

Over Magimix 18714NL

Met de Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom haal je een multifunctionele keukenhulp in huis. Naast het maken van heerlijke sappen, cocktails en smoothies met het meegeleverde sapcentrifuge opzetstuk, krijg je ook nog eens een extra set van 3 schijven. Deze set bevat een parmezaanrasp, een 6 millimeter raspschijf en een 1 millimeter snijschijf. Hiermee kun je moeiteloos grote hoeveelheden groenten en fruit snijden, raspen en hakken. Maar ook het kneden van dik deeg is een fluitje van een cent. Deze foodprocessor heeft een stille motor die automatisch de snelheid aanpast aan de bereiding. Je hoeft dus niet meer na te denken over de juiste snelheid. En wanneer je aan de slag gaat met harde ingrediënten, kun je gebruik maken van de pulsestand. Hiermee krijgt de foodprocessor tijdelijk extra vermogen. En het beste van alles? Magimix geeft maar liefst 30 jaar garantie op de motor. Zo ben je verzekerd van jarenlang plezier en gemak in de keuken met de Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor zit ook een sapcentrifuge, blendermixer, citruspers en een eiwitklopper. Met een vermogen van 1.100 watt kan je met gemak harde en grove ingrediënten hakken en snijden, zoals noten. De foodprocessor past automatisch de snelheid aan tijdens de bereiding.

Minpunten
  • De snelheid kan niet handmatig worden aangepast.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom

Bekijk of de Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 18714NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!