1. Magimix CS 5200 XL Premium Chroom

Magimix CS 5200 XL Premium Chroom Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix CS 5200 XL Premium Chroom 18715NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix CS 5200 XL Premium Chroom. 

Specificaties Magimix CS 5200 XL Premium Chroom
MerkMagimix
Fabrikantcode18715NL

Over Magimix 18715NL

De Magimix CS 5200 XL Premium Chroom is een veelzijdige foodprocessor waarmee je moeiteloos allerlei gerechten kunt bereiden. Of je nu sappen, cocktails, smoothies of heerlijke maaltijden wilt maken, deze foodprocessor biedt alles wat je nodig hebt. Naast de standaard snij- en raspschijven, krijg je ook nog eens 3 extra schijven bij deze set. Met de parmezaanrasp, de 6 millimeter raspschijf en de 1 millimeter snijschijf kun je nog meer variatie toevoegen aan je gerechten. Dankzij de krachtige motor kun je moeiteloos grote hoeveelheden groenten en fruit snijden, raspen en hakken. Zelfs het kneden van dik deeg is geen enkel probleem voor deze foodprocessor. Wat deze Magimix CS 5200 XL Premium Chroom echt uniek maakt, is de automatische snelheidsregeling. De stille motor past automatisch de snelheid aan de bereiding aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de juiste snelheid. Daarnaast heeft deze foodprocessor ook een pulsestand, die zorgt voor extra vermogen wanneer je harde ingrediënten verwerkt. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft Magimix maar liefst 30 jaar garantie op de motor. Zo kun je jarenlang genieten van deze hoogwaardige foodprocessor.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor is ook een sapcentrifuge, blendermix, citruspers en een eiwitklopper inbegrepen. Met een vermogen van 1.100 watt kun je ook harde en grove ingrediënten fijnhakken en snijden, zoals noten. De foodprocessor past de snelheid automatisch aan op de bereiding.

Minpunten
  • De snelheid kan niet handmatig worden aangepast.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix CS 5200 XL Premium Chroom

Bekijk of de Magimix CS 5200 XL Premium Chroom mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 18715NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!