1. blackfriday
  2. Magimix CS 3200 XL Mat Chroom

Magimix CS 3200 XL Mat Chroom Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix CS 3200 XL Mat Chroom 18371NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix CS 3200 XL Mat Chroom. 

Specificaties Magimix CS 3200 XL Mat Chroom
MerkMagimix
Fabrikantcode18371NL

Over Magimix 18371NL

Met de Magimix CS 3200 XL Mat Chroom breng je een professionele foodprocessor naar je eigen keuken. Met deze foodprocessor ontvang je maar liefst 3 mengkommen met een inhoud tot 2,6, 2,2 en 1,2 liter. Het beste van alles is dat je niet hoeft na te denken over de snelheid, want deze slimme keukenhulp doet dat voor jou. De snelheid past zich automatisch aan tijdens het bereidingsproces. Of je nu bezig bent met het kneden van deeg, het mixen van soepen, het hakken van vlees of harde groenten, deze foodprocessor kan het allemaal zonder al te veel geluid te maken. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de accessoires. Je kunt ze namelijk gemakkelijk in de vaatwasser reinigen. En om ervoor te zorgen dat je de accessoires niet kwijtraakt, kun je ze na het schoonmaken opbergen in de handige bewaardoos. Zo blijft alles netjes georganiseerd en binnen handbereik. De Magimix CS 3200 XL Mat Chroom is de perfecte keukenhulp voor iedereen die op zoek is naar een professionele foodprocessor die zowel krachtig als gebruiksvriendelijk is.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor heeft 3 mengkommen van 1,2, 2,2 en 2,6 liter. De scherpe Sabatier-schijven raspen en snijden zelfs zachte groenten en fruit in mooie plakken. Met de meegeleverde blendermix-opzetstuk kunt u de foodprocessor ook als een blender gebruiken, zodat u gemakkelijk smoothies, milkshakes en sauzen kunt maken.

Minpunten
  • Vanwege de kunststof behuizing verkleurt de voedselverwerker sneller en is hij minder stevig dan metalen voedselverwerkers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix CS 3200 XL Mat Chroom

Bekijk of de Magimix CS 3200 XL Mat Chroom mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 18371NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!