1. blackfriday
  2. Magimix CS 3160 Zwart

Magimix CS 3160 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magimix CS 3160 Zwart 18316NL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magimix CS 3160 Zwart. 

Specificaties Magimix CS 3160 Zwart
MerkMagimix
Fabrikantcode18316NL

Over Magimix 18316NL

Met de Magimix CS 3160 Zwart haal je een veelzijdige foodprocessor in huis die perfect is voor het bereiden van maaltijden voor gemiddeld 4 personen. Deze krachtige foodprocessor biedt de mogelijkheid om te blenden, hakken, kloppen, kneden, raspen en snijden. Met zijn indrukwekkende 600 watt vermogen is dit model ideaal voor het hakken en snijden van groenten en fruit. Daarnaast kun je er ook moeiteloos cake- of taartbeslag mee kloppen en kneden. De Magimix CS 3160 Zwart heeft een motor met één snelheid, maar het vermogen past zich automatisch aan de bereiding aan. Met de handige pulsestand kun je zelfs harde ingrediënten zoals noten of ijs gemakkelijk verpulveren. Bij deze foodprocessor ontvang je twee handige kommen waarin je al je heerlijke creaties kunt maken. En wanneer je klaar bent, kunnen de meegeleverde raspschijf, snijschijf en kneedmessen eenvoudig worden opgeborgen in de vaatwasmachinebestendige opbergdoos. Met de Magimix CS 3160 Zwart wordt koken en bakken een fluitje van een cent. Deze veelzijdige foodprocessor biedt talloze mogelijkheden en is perfect voor iedereen die graag in de keuken staat. Met zijn stijlvolle zwarte design is hij bovendien een mooie toevoeging aan elke keuken. Haal hem vandaag nog in huis en ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Magimix CS 3160 Zwart.

Pluspunten
  • De foodprocessor past het vermogen automatisch aan tijdens de bereiding, waardoor je altijd de juiste snelheid gebruikt. Je kunt ijsklontjes fijnmalen voor in je smoothie. De accessoires kunnen eenvoudig worden opgeborgen in de bijgeleverde bak.

Minpunten
  • Deze foodprocessor heeft geen opbergvak voor het snoer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magimix CS 3160 Zwart

Bekijk of de Magimix CS 3160 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magimix 18316NL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!