1. Magic Bullet Zwart

Magic Bullet Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Magic Bullet Zwart V08907. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Magic Bullet Zwart. 

Specificaties Magic Bullet Zwart
MerkMagic Bullet
FabrikantcodeV08907

Over Magic Bullet V08907

Met de Magic Bullet Zwart kun je niet alleen smoothies maken voor onderweg, maar dankzij de extra meegeleverde blendbeker kun je ze ook gemakkelijk meenemen. De drinkbeker is compact van formaat, waardoor hij weinig ruimte in je tas inneemt. Vul de mengbeker met je favoriete stukken fruit en draai hem vast aan de voet. Duw de beker vervolgens op en neer totdat je een glad mengresultaat hebt. Naast het maken van smoothies, kun je met deze blender ook kruiden, noten of uien fijnhakken voor dips, pesto of sauzen. Dankzij het handige vershouddeksel kun je je sapje in de koelkast bewaren, zodat je 's ochtends meteen kunt genieten van een gezonde smoothie. De blendbekers en deksels kunnen na gebruik eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser. Het messtuk kan onder de kraan worden afgespoeld. Let er wel op dat je nooit langer dan 1 minuut blendt, om te voorkomen dat de blender oververhit raakt. Met de Magic Bullet Zwart heb je de perfecte blender voor onderweg en kun je gemakkelijk genieten van heerlijke smoothies en andere lekkernijen. Voeg wat magie toe aan je dagelijkse routine met deze veelzijdige en handige blender.

Pluspunten
  • Je ontvangt een extra mengbeker waarin je je smoothie kunt mengen en meenemen voor onderweg. De plastic blenderkan is licht van gewicht. Je kunt de mengbekers en deksels na gebruik in de vaatwasser schoonmaken.

Minpunten
  • Je kunt niet meerdere bereidingen achter elkaar mixen met deze blender.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Magic Bullet Zwart

Bekijk of de Magic Bullet Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magic Bullet V08907, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!