1. blackfriday
  2. magic bullet 11-delig Zilver

magic bullet 11-delig Zilver Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van magic bullet 11-delig Zilver V05848. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op magic bullet 11-delig Zilver. 

Specificaties magic bullet 11-delig Zilver
MerkMagic Bullet
FabrikantcodeV05848

Over Magic Bullet V05848

Met de magic bullet 11-delig Zilver wordt afwassen een fluitje van een cent, dankzij de handige blenderbeker die zowel als mixbeker en drinkbeker gebruikt kan worden. Je kunt het messenopzetstuk eenvoudig op de blenderbeker bevestigen om te mixen. Na het mixen kun je de messen eraf draaien en vervolgens de drinkring of de to-go deksel op de blenderbeker draaien om er direct uit te kunnen drinken. Met de verschillende maten bekers en de diverse deksels kun je elke bereiding moeiteloos aan. Maak bijvoorbeeld een heerlijke smoothie voor 2 personen in de grote blenderbeker of bereid een heerlijk dipsausje in de kleine beker. En als je behoefte hebt aan wat inspiratie, kun je altijd het meegeleverde receptenboek raadplegen. Het fijne is dat de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser kunnen worden gereinigd. Alleen de messen dien je even met de hand af te wassen voor een optimale levensduur van dit fantastische apparaat.

Pluspunten
  • Je gebruikt de 2 blendbekers om te mixen, te drinken en om mee te nemen voor onderweg. Met de bijgeleverde recepten heb je inspiratie voor verschillende bereidingen. De blenderbekers, drinkringen en deksels kunnen na gebruik gemakkelijk in de vaatwasmachine gereinigd worden.

Minpunten
  • Met deze blender mix je geen opeenvolgende bereidingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de magic bullet 11-delig Zilver

Bekijk of de magic bullet 11-delig Zilver mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magic Bullet V05848, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!