1. Liebherr WKR 4211-22

Liebherr WKR 4211-22 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr WKR 4211-22 LH. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr WKR 4211-22. 

Specificaties Liebherr WKR 4211-22
MerkLiebherr
FabrikantcodeLH

Over Liebherr LH

De Liebherr WKR 4211-22 biedt ruimte aan maar liefst 200 flessen wijn. Met deze wijnkoelkast kun je jouw favoriete wijnen onder de meest ideale omstandigheden bewaren. De wijnklimaatkast heeft een elegante uitstraling met matzwarte zijwanden en een prachtige bordeauxrode deur. Het glas van de deur is voorzien van uv-lichtbescherming, waardoor je wijn zijn heerlijke smaak en kleur behoudt. Binnenin kun je de 5 verstelbare acaciahouten planken naar eigen wens indelen. Zo creëer je de perfecte opslagruimte voor jouw wijncollectie. Dankzij de koolstoffilter worden vervelende geurtjes niet verspreid door de klimaatkast. En mocht je per ongeluk de deur open laten staan, dan zal het handige deuralarm je hieraan herinneren. Zo voorkom je onnodig energieverbruik en blijven je wijnen optimaal gekoeld. De Liebherr WKR 4211-22 is niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher in elke ruimte. Met zijn ruime capaciteit en stijlvolle design is deze wijnkoelkast een must-have voor iedere wijnliefhebber. Geniet van perfect gekoelde wijnen en creëer een prachtige presentatie van je collectie met deze hoogwaardige wijnklimaatkast.

Pluspunten
  • Er is ruimte voor een grote wijnvoorraad van 200 flessen. Door de luchtvochtigheid op een hoog niveau in te stellen, behoudt de wijn zijn smaak. Dankzij het glas dat uv-stralen tegenhoudt, behoudt de wijn zijn oorspronkelijke smaak.

Minpunten
  • Is geschikt voor het koelen van slechts één soort wijn: rood óf wit. Kan niet worden geplaatst in een onverwarmde ruimte, zoals een (wijn)kelder.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr WKR 4211-22

Bekijk of de Liebherr WKR 4211-22 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr LH, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!