1. Liebherr WKb 4212-21

Liebherr WKb 4212-21 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr WKb 4212-21 WKb 4212-21. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr WKb 4212-21. 

Specificaties Liebherr WKb 4212-21
MerkLiebherr
FabrikantcodeWKb 4212-21

Over Liebherr WKb 4212-21

Met de Liebherr WKb 4212-21 blijft jouw wijnvoorraad altijd in perfecte staat. Deze wijnklimaatkast zorgt ervoor dat jouw flessen wijn hun smaak behouden en hun kleur behouden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de instelbare luchtvochtigheid in de kast. Daarnaast is de kast voorzien van een speciale uv-straling blokkerende coating, waardoor de kwaliteit van de wijn onaangetast blijft. Wat deze wijnklimaatkast nog specialer maakt, is de FreshAir filter. Deze filter absorbeert ongewenste geurtjes, waardoor de smaak van jouw favoriete wijnen niet wordt beïnvloed. Je kunt dus met een gerust hart jouw collectie wijnen bewaren en ervan genieten wanneer je maar wilt. Bovendien is deze kast ook geschikt voor plaatsing in een kelder, dankzij zijn goede werking bij een minimale temperatuur van 10 graden Celsius. De Liebherr WKb 4212-21 is niet zomaar een wijnklimaatkast. Met zijn geavanceerde functies en hoogwaardige materialen zorgt hij ervoor dat jouw wijnen altijd op hun best blijven. Of je nu een wijnliefhebber bent of een professional in de wijnindustrie, deze kast is een onmisbaar item voor het bewaren en presenteren van jouw kostbare wijncollectie.

Pluspunten
  • Heeft ruimte voor een grote wijnvoorraad van 200 flessen. Is geschikt om geplaatst te worden in een (wijn)kelder met een minimale temperatuur van 10 graden Celsius. Door de luchtvochtigheid hoog in te stellen, behoudt de wijn zijn smaak.

Minpunten
  • Is geschikt voor het koelen van slechts één soort wijn: rood óf wit, met één temperatuurzone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr WKb 4212-21

Bekijk of de Liebherr WKb 4212-21 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr WKb 4212-21, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!