1. Liebherr TP 1744-20

Liebherr TP 1744-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr TP 1744-20 LH. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr TP 1744-20. 

Specificaties Liebherr TP 1744-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeLH

Over Liebherr LH

Met de compacte Liebherr TP 1744-20 kun je gemakkelijk al je boodschappen bewaren, zelfs in de kleinste keuken. Deze koelkast is perfect geschikt voor 1 of 2 personen en dankzij de verstelbare plateaus kun je je boodschappen slim en efficiënt indelen. Bovendien beschikt deze koelkast over een handig vriesvakje van 18 liter, waarin je gemakkelijk je brood of restjes kunt bewaren. Naast zijn compacte formaat heeft de Liebherr TP 1744-20 nog meer te bieden. Aan de binnenkant van de koelkast bevindt zich een led-lamp, waardoor je zelfs in het donker moeiteloos een snack kunt vinden. En het beste van alles is dat deze koelkast vrijwel geruisloos werkt. Met een geluidsniveau van slechts 37 decibel zul je tijdens het kijken van een spannende thriller geen last hebben van storende geluiden. Kortom, de Liebherr TP 1744-20 is de ideale koelkast voor iedereen die op zoek is naar een compacte en stille oplossing voor het bewaren van boodschappen.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een klein vriesvak van 18 liter om een diepvriespizza en ijsjes in te bewaren. De koelkast is energiezuinig met een energieklasse D en daardoor goed voor het milieu.

Minpunten
  • Heeft een basisklasse koelkwaliteit een minder goede bewaarfunctie voor je boodschappen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr TP 1744-20

Bekijk of de Liebherr TP 1744-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr LH, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!