1. blackfriday
  2. Liebherr TP 1720-22

Liebherr TP 1720-22 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr TP 1720-22 TP 1720-22. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr TP 1720-22. 

Specificaties Liebherr TP 1720-22
MerkLiebherr
FabrikantcodeTP 1720-22

Over Liebherr TP 1720-22

Met de Liebherr TP-1720-22 kun je nu al je boodschappen gemakkelijk bewaren, zelfs als je maar met z'n tweeën bent. Dit compacte model past perfect in elke kleine keuken of studio, zodat je altijd voldoende ruimte hebt om al je etenswaren op te slaan. En het beste van alles? Je hoeft je geen zorgen te maken over vervelende zoemgeluiden, want deze koelkast heeft een geluidsniveau van slechts 35 decibel. Het is bijna alsof hij niet eens aan staat! Met de Liebherr TP-1720-22 heb jij de volledige controle over de indeling van je koelkast. De plateaus zijn namelijk in hoogte verstelbaar, waardoor je eenvoudig extra ruimte kunt creëren wanneer dat nodig is. En wat betreft je groente en fruit, daar hoef je je ook geen zorgen over te maken. Deze kun je gemakkelijk kwijt in de onderste twee groentelades, zodat ze altijd vers en knapperig blijven. Kortom, met de Liebherr TP-1720-22 hoef je nooit meer te zoeken naar je favoriete snacks of ingrediënten, want alles is overzichtelijk georganiseerd en binnen handbereik.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 145 liter biedt hij relatief veel ruimte voor jouw boodschappen. Vanwege het lage geluidsniveau van 35 decibel is nauwelijks hoorbaar dat hij aan staat.

Minpunten
  • De condensator aan de achterkant van de koelkast is niet bedekt en moet je zelf vrijhouden van stof.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr TP 1720-22

Bekijk of de Liebherr TP 1720-22 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr TP 1720-22, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!