1. blackfriday
  2. Liebherr TP 1444-20

Liebherr TP 1444-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr TP 1444-20 TP 1444-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr TP 1444-20. 

Specificaties Liebherr TP 1444-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeTP 1444-20

Over Liebherr TP 1444-20

Met de Liebherr TP 1444-20 bespaar je niet alleen geld op je energierekening, maar krijg je ook een koelkast met veel opbergruimte en handige functies. Deze tafelmodel koelkast heeft energieklasse D, wat betekent dat hij energiezuinig is en je dus weinig jaarlijkse energiekosten hebt. Ideaal voor huishoudens van 1 of 2 personen, want achter de deur vind je genoeg ruimte om al je boodschappen op te bergen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze koelkast ook een klein vriesvak bovenin. Hier kun je gemakkelijk een halfje brood of de overgebleven soep bewaren, zodat je altijd iets lekkers bij de hand hebt. Daarnaast biedt de Liebherr TP 1444-20 nog meer opbergruimte met 2 plateaus, 3 deurvakken en een ruime groentelade. Je kunt dus al je boodschappen georganiseerd en overzichtelijk bewaren. Met zijn energiezuinigheid, ruime opbergruimte en handige functies is de Liebherr TP 1444-20 een ideale koelkast voor kleine huishoudens die willen besparen op energiekosten en toch genoeg ruimte nodig hebben voor al hun boodschappen.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een klein vriesvak van 15 liter om een diepvriespizza en ijsjes in te bewaren. De koelkast is energiezuinig met een energieklasse D en daardoor goed voor het milieu. Dankzij de middenklasse bouwkwaliteit gaat hij langer mee.

Minpunten
  • De condensor aan de achterkant van de koelkast moet niet worden afgedekt en je moet ervoor zorgen dat deze vrij blijft van stof.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr TP 1444-20

Bekijk of de Liebherr TP 1444-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr TP 1444-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!