1. blackfriday
  2. Liebherr SRe 5220-20

Liebherr SRe 5220-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr SRe 5220-20 SRe 5220-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr SRe 5220-20. 

Specificaties Liebherr SRe 5220-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeSRe 5220-20

Over Liebherr SRe 5220-20

De Liebherr SRe 5220-20 is de perfecte koelkast voor grote gezinnen of huishoudens met meer dan 5 personen. Met een indrukwekkende inhoud van 399 liter is er voldoende ruimte om al je dagelijkse boodschappen op te slaan. De koelkast is voorzien van een handige VarioSafe lade in het midden, ideaal voor het bewaren van kleine producten zoals jam of mayonaise. Hierdoor blijft je koelkast georganiseerd en overzichtelijk. Daarnaast is de Liebherr SRe 5220-20 uitgerust met een EasyFresh lade onderin de koelkast, waarin je de luchtvochtigheid naar wens kunt instellen. Dit is uitermate handig voor het bewaren van verse groenten en fruit, zoals paprika's, komkommers en aardbeien die je net op de markt hebt gekocht. Het meegeleverde flessenrek biedt daarnaast de perfecte oplossing voor het bewaren van flessen cola of wijn, waardoor je nog meer ruimte overhoudt in de koelkast. En als je veel boodschappen hebt gedaan en deze snel wilt afkoelen, kun je gebruikmaken van de SuperCool functie. Deze functie verlaagt de temperatuur van het koelgedeelte voor maar liefst 6 uur naar +2 °C, waardoor je voedsel snel en efficiënt wordt gekoeld. Met de Liebherr SRe 5220-20 ben je verzekerd van voldoende opslagruimte, handige functies en een stijlvol design dat perfect.

Pluspunten
  • Is een ruime 1-deurs koelkast met een koelinhoud van 399 liter. Groente en fruit blijven langer vers in de vershoudzone. Bewaart boodschappen beter dan de gemiddelde koelkast, heeft een middenklasse koelkwaliteit.

Minpunten
  • Een koelkast met energieklasse E is niet energiezuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr SRe 5220-20

Bekijk of de Liebherr SRe 5220-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr SRe 5220-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!