1. Liebherr SRbde 5220-20

Liebherr SRbde 5220-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr SRbde 5220-20 SRbde 5220-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr SRbde 5220-20. 

Specificaties Liebherr SRbde 5220-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeSRbde 5220-20

Over Liebherr SRbde 5220-20

Met de Liebherr SRbde 5220-20 bewaar je moeiteloos de boodschappen voor 5 personen of meer. Deze 1-deurs koelkast heeft een indrukwekkende inhoud van 399 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je dagelijkse boodschappen. Daarnaast is de koelkast voorzien van handige functies die het bewaren van je etenswaren nog makkelijker maken. Voor kleine producten, zoals jam of een tube mayonaise, is er de VarioSafe lade die zich in het midden van de koelkast bevindt. Hiermee houd je je koelkast georganiseerd en kun je gemakkelijk bij deze kleine items. Onderin de koelkast vind je de EasyFresh lade, waar je de luchtvochtigheid naar wens kunt instellen. Dit is ideaal voor het bewaren van verse groenten en fruit zoals paprika's, komkommers of aardbeien die je net van de markt hebt gehaald. Daarnaast wordt de Liebherr SRbde 5220-20 geleverd met een handig flessenrek, waarmee je gemakkelijk flessen cola of wijn kunt opbergen. Op deze manier bespaar je ruimte in de koelkast en blijft alles georganiseerd. En als je veel boodschappen hebt gedaan en ze snel wilt laten afkoelen, dan kun je gebruik maken van de SuperCool functie. Deze functie verlaagt de temperatuur van het koelgedeelte voor 6 uur naar +2 °C, zodat je etenswaren snel op de juiste.

Pluspunten
  • Heeft een ruime 1-deurs koelkast met een inhoud van 399 liter

    .

    Groente en fruit blijven langer vers in de vershoudzone

    .

    Bewaart boodschappen beter dan een gemiddelde koelkast, dus heeft een middenklasse koelkwaliteit.

Minpunten
  • Met energieklasse E is een koelkast niet energiezuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr SRbde 5220-20

Bekijk of de Liebherr SRbde 5220-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr SRbde 5220-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!