1. blackfriday
  2. Liebherr SFNsfe 5247-20

Liebherr SFNsfe 5247-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr SFNsfe 5247-20 SFNsfe 5247-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr SFNsfe 5247-20. 

Specificaties Liebherr SFNsfe 5247-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeSFNsfe 5247-20

Over Liebherr SFNsfe 5247-20

Met de Liebherr SFNsfe 5247-20 hoef je je geen zorgen te maken waar je hem plaatst, of het nu in de schuur, garage of kelder is. Deze vrieskast kan namelijk probleemloos functioneren bij temperaturen zo laag als -15 graden Celsius. Dankzij de handige IceMaker kan deze vriezer zelfs ijsblokjes maken voor je verfrissende ijskoffie of glas cola. Sluit eenvoudigweg de vriezer aan op je wateraansluiting en geniet van het gemak. Met de ruime capaciteit van deze vriezer heb je altijd genoeg ruimte voor een extra voorraad van je favoriete diepvriesfruit of frituursnacks. Dankzij de efficiënte luchtcirculatie maakt het niet uit waar je je boodschappen neerlegt, omdat de temperatuur overal in de vriezer gelijk is. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming, want dankzij het No Frost systeem blijft de vriezer ijsvrij. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook onderhoud. Met de Liebherr SFNsfe 5247-20 haal je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke vriezer in huis. Of je nu extra ruimte nodig hebt voor je diepvriesproducten of ijsblokjes voor je drankjes, deze vriezer biedt het allemaal. Maak je geen zorgen over de omgevingstemperatuur en geniet van het gemak van een ijsvrije vriezer.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 278 liter heb je extra veel vriesruimte tot je beschikking. De vriezer functioneert ook in onverwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage, met een minimale omgevingstemperatuur van -15 graden Celsius.

Minpunten
  • Heeft geen hefboomgreep tegen vacuüm, waarmee je de vriezer gemakkelijker opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr SFNsfe 5247-20

Bekijk of de Liebherr SFNsfe 5247-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr SFNsfe 5247-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!