1. blackfriday
  2. Liebherr SFNe 5227-20

Liebherr SFNe 5227-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr SFNe 5227-20 SFNe 5227-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr SFNe 5227-20. 

Specificaties Liebherr SFNe 5227-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeSFNe 5227-20

Over Liebherr SFNe 5227-20

Met de Liebherr SFNe 5227-20 heb je voldoende ruimte om al je diepvriesfruit, ovensnacks en restjes pasta en curry op te slaan. Deze vriezer is voorzien van maar liefst 7 lades, wat genoeg plek biedt voor de boodschappen van 3 tot 4 personen. Hierdoor kun je gemakkelijk meerdere broden bewaren zonder problemen. Daarnaast is er een extra diepe SpaceBox aanwezig, waar je moeiteloos 5 pizzadozen op elkaar kunt stapelen. Het gemakkelijke openen van de vriezerdeur is mogelijk dankzij de hevelgreep. Zelfs met één hand kun je snel en eenvoudig toegang krijgen tot je bevroren lekkernijen. Bovendien zorgen de hevelgreep en deurrubbers ervoor dat de vriezer minder snel slijt, waardoor je er langer van kunt genieten. Dankzij het No Frost-systeem hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming. Hierdoor blijven zowel de vrieslades als je boodschappen altijd ijsvrij. En als kers op de taart is de condensor afgedekt, waardoor er geen stof op het rooster valt en je minder tijd kwijt bent aan onderhoud. Met de Liebherr SFNe 5227-20 haal je dus een ruime vriezer in huis die niet alleen functioneel is, maar ook nog eens duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bewaar al je favoriete vriesproducten op een georganiseerde en efficiënte manier en.

Pluspunten
  • Dankzij de topklasse bouwkwaliteit gaat het jarenlang mee. De vriezer werkt zelfs in onverwarmde ruimtes zoals een schuur of garage met een minimale omgevingstemperatuur van 0 graden Celsius. Dankzij de afgedekte condensor bespaart het energie en heeft de vriezer geen onderhoud nodig.

Minpunten
  • De vrieskast heeft geen luchtcirculatie, dus je vriesproducten worden niet gelijkmatig gekoeld.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr SFNe 5227-20

Bekijk of de Liebherr SFNe 5227-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr SFNe 5227-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!