1. Liebherr Re 5020-20

Liebherr Re 5020-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr Re 5020-20 Re 5020-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr Re 5020-20. 

Specificaties Liebherr Re 5020-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeRe 5020-20

Over Liebherr Re 5020-20

Als je op zoek bent naar een manier om je boodschappen langer vers te houden, dan is de Liebherr Re 5020-20 de perfecte optie voor jou. Deze koelkast heeft een speciale EasyFresh lade aan de onderkant, waarin je de luchtvochtigheid naar wens kunt instellen. Dit is erg handig voor het bewaren van verse paprika's, komkommers of aardbeien die je op de markt hebt gekocht. Met een totale opslagcapaciteit voor boodschappen van 5 personen of meer, biedt deze koelkast voldoende ruimte. Naast de EasyFresh lade beschikt deze koelkast ook over een VarioSafe lade in het midden, ideaal voor het bewaren van kleine producten zoals jam of een tube mayonaise. Het meegeleverde flessenrek biedt daarnaast een handige oplossing voor het bewaren van flessen cola of wijn, waardoor je extra ruimte overhoudt in de koelkast. En het beste is nog wel dat zodra de koelkast vol is en je de deur sluit, je geen last zult hebben van harde geluiden. Met de Liebherr Re 5020-20 geniet je dus niet alleen van een optimale versheid van je boodschappen, maar ook van een aangename en stille ervaring.

Pluspunten
  • Groente en fruit blijven langer vers in de vershoudzone. Deze koelkast heeft een ruime inhoud van 349 liter en heeft één deur.

Minpunten
  • Een koelkast met energieklasse E is minder energiezuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr Re 5020-20

Bekijk of de Liebherr Re 5020-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr Re 5020-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!