1. blackfriday
  2. Liebherr GP 1496-20

Liebherr GP 1496-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr GP 1496-20 LH. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr GP 1496-20. 

Specificaties Liebherr GP 1496-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeLH

Over Liebherr LH

De Liebherr GP 1496-20 is een handige en energiezuinige vriezer voor thuis. Met zijn energieklasse C is deze vrijstaande tafelmodel vriezer goed voor zowel je boodschappen als je portemonnee. De vriezer is voorzien van de supervriesfunctie, waarmee je grote hoeveelheden producten tegelijkertijd kunt invriezen. Dankzij de tijdelijke temperatuurdaling tot -32°C blijven de producten vers en behouden ze hun vitamines en smaak. Met een inhoud van 99 liter biedt de Liebherr GP 1496-20 voldoende ruimte om diepvriesproducten te bewaren voor 1 tot 2 personen. De condensor van de vriezer is afgedekt, waardoor stof geen kans krijgt om zich op te hopen en het energieverbruik constant blijft. Dit maakt het mogelijk om de vriezer zelfs in de schuur of garage te plaatsen, waar de minimale omgevingstemperatuur -15°C kan zijn. Zo heb je altijd de perfecte plek om je diepvriesproducten op te slaan, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de koude temperaturen. Met de Liebherr GP 1496-20 haal je een betrouwbare en efficiënte vriezer in huis. Of je nu een klein huishouden hebt of gewoon wat extra opslagruimte nodig hebt, deze tafelmodel vriezer biedt alles wat je nodig hebt. Geniet van de voordelen van een georganiseerde en goed gekoelde vriezer, zodat je altijd al je favoriete producten bij de hand.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 99 liter heb je extra veel vriesruimte tot je beschikking. Dankzij Low Frost hoef je de vriezer slechts 1 à 2 keer per jaar te ontdooien. De vriezer heeft een energieklasse C, waardoor hij zuinig in gebruik is en dus goed is voor het milieu.

Minpunten
  • De vriezer beschikt niet over een open deur alarm voor wanneer je de deur open laat staan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr GP 1496-20

Bekijk of de Liebherr GP 1496-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr LH, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!